Építkezés - Felújítás - Szabályzat
Itt vagy most: LinkKatalogus » Szabályzat

Szabályzat, és Információk!

FIGYELEM, SZABÁLYVÁLTOZÁS! 300 karakternél rövidebb leírásokat 2012-től nem áll módunkban elfogadni. Az Építőipari ajánlóba KIZÁRÓLAG az ÉPÍTŐIPARRAL KAPCSOLATOS és NEM SPAM jellegű oldalakat veszünk fel!

 

1. Ingyenes szolgáltatónál elhelyezett domain név (nem tárhely, hanem domain*) alatt futó weblap regisztrációját NEM fogadjuk el.

2. Az ajánlott weboldal nem lehet warez, szex, politikai, obszcén, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütközõ, rasszista tartalmú.

3. A linkkatalógus Adminisztrátora, bármikor felülbírálhatja, a meglévõ linkeket, és azt vissza is vonhatja amennyiben a regisztrált honlapon olyan változás történik, amely szerint nem fogadnánk el az oldalt amúgy sem.

4. Ha nem találod a megfelelõ kategóriát, írj levelet nyugodtan a kapcsolat menüpontban. A leveled beérkezése után elkészítjük a kívánt kategóriát, és értesítünk.

5. Egy URL csak egy kategóriába regisztrálható.

SEO linket el lehet helyezni, nyugodtan írd be a Cím mezõbe az adott kulcsszavad, és akár a mély linkedet is elhelyezheted az URL mezõben. A link elfogadása 100%-os, ha nem ütközik a szabályunkba. Egy értesítõ levelet küldünk, hogy elfogadtuk, vagy nem. Ha mégsem kapnál levelet, akkor gyere vissza egy héten belül biztos kint lesz a honlapod a linkkatalógusban.

(*) Példa az ingyenes domain szolgáltatókra:

http://freeweb.hu/, http://ultraweb.hu/, http://tar.hu/, http://x3.hu/, http://freesite.hu, http://www.atw.hu/, stb...

További jó Backlinkelést!

Üdv. SBS