FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CÉGKATALÓGUS FŐOLDAL
CÉG AJÁNLÁSA
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Tondach
Tondach cserepek
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
Ablak árak
Bói Kft. ablak kereskedés
ACDC tagok
www.acdc-blackice-
tour.com
Bramac ár
Hofstadter tüzép
 
 

Cégkatalógus - Ipar - Építőipar

Porotherm, Ytong
A legjobb márkák egy helyen.Porotherm, Leier, Ytong, Baumit, Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán. A Hofstadter építőanyag centrumban ahol mindent egy helyet vehet meg. A tégla a háza építőköve. Csak a legjobbat válassza: Porotherm, Leier, Ytong. Amikor téglát (falazóelemet) választ örökre eldönti háza sorsát. Legyen szó akár kerámia epítőanyagról (Porotherm, Leier), vagy gipsz alapú falazóelemről (Ytong) mindíg a minőségi márkák közül válasszon, hogy hosszú évtizedeken át élvezhesse otthonát!
tuzep.hofstadter.hu

Ajtó, beltéri ajtó - Szalafa Kft
Cégünk igényes beltéri ajtók gyártásával foglalkozik. A bútorminőségű beltéri ajtók a fejlett lakáskultúrát jelenítik meg otthonában. A megfelelő beltéri ajtó kiválasztása hosszútávra határozza meg lakása stílusát, színében és megjelenésében illeszkednie kell a ház belső arculatához.
www.szalafa.hu

Beton, betongyártás
Építési betonelemek és kertépítési betonelemek széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. A P-NÍVÓ Kft. beton gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk a beton kiszállítását billencs és mixer gépkocsikkal, valamint betonpumpa szolgáltatást is rendelhet ezzel egyidőben. A beton alapanyagon kívül számtalan betonból készült terméket forgalmazunk: térkő, betontérkő, zsalukő, járdalap, pincefalazó blokk, stb.
www.pnivo.hu

Beton, térkő, mixerbeton
Beton gyártás és forgalmazás. Mixerbeton gyártás és szállítás. Betonszívattyú rendelési lehetőség. Beton térkő gyártás és forgalmazás több típusban és szinben. Építési beton elemek gyártása (zsalukő, pincefalazó blokk), kertépítési betonelemek (járdalap, mederlap, szegélykövek, gyeprács) gyártása és forgalmazása. Az alap betonokon kívül speciális beton keverékeket rendelhet: polisztirol gyöngybeton, S54 beton és más különleges betontípusok. Betonszállítás földnedves és mixer formában egyaránt.
www.beton-terko-mixerbeton.com

12 Raszter Acélszerkezet Építő és Szolgáltató Kft.
Otthon vagyunk az építőanyagok világában. Olcsó építőanyagainkkal várjuk érdeklődését. Legyen partnerünk.
www.ablak-ajto-szigeteles.com

Télikert, alumínium télikert
A télikert nagy üvegfelületeivel magasabb fényhozam érhető el, ami jótékonyan befolyásolja a helyiség atmoszféráját és így növényeink is több oxigént termelnek. Ez a tényezo együttesen jelentos mértékben hat közérzetünkre is.
www.telikert.info

Redőny, műanyag redőny
Az épületek ablakai azok a felületek amik igazán melegítik a helységet. Ez ellen redőny felszerelésével védekezhetünk.
www.redony-centrum.com

Árnyékolástechnika, árnyékolók
Árnyékolástechnikai termékek forgalmazása, beépítése, szerelése.
www.arnyekolastechnika.info

Tovább: [Építőipar 1] - [Építőipar 2] - [Építőipar 3] - [Építőipar 4]

 
   
Magyar English Kezdölap