FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
LINKTÉR FŐOLDAL
LINK AJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Porotherm Profi, Porotherm HS
tuzep.hofstadter.hu
Ablak
www.boikft.hu
 
 

Linktér - Otthon - Építkezés

Házszám tábla webáruház
Már az oskorban is kotáblákra írtak, rajzoltak és számoltak, amik még a mai napig megtekinthetok majdnem eredeti állapotukban. Ennél tartósabb, maradandóbb nem is lehetne és természetesen a mi termékeink is ilyenek. Egészen a tradícionálistól az extravagáns házszám tábláig mindent elkészítünk, amit csak a kedves vásárló szeretne..
www.hazszam.net

Beton, betongyártás
Építési betonelemek és kertépítési betonelemek széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. A P-NÍVÓ Kft. beton gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk a beton kiszállítását billencs és mixer gépkocsikkal, valamint betonpumpa szolgáltatást is rendelhet ezzel egyidőben. A beton alapanyagon kívül számtalan betonból készült terméket forgalmazunk: térkő, betontérkő, zsalukő, járdalap, pincefalazó blokk, stb.
www.pnivo.hu

Beton, térkő, mixerbeton
Beton gyártás és forgalmazás. Mixerbeton gyártás és szállítás. Betonszívattyú rendelési lehetőség. Beton térkő gyártás és forgalmazás több típusban és szinben. Építési beton elemek gyártása (zsalukő, pincefalazó blokk), kertépítési betonelemek (járdalap, mederlap, szegélykövek, gyeprács) gyártása és forgalmazása. Az alap betonokon kívül speciális beton keverékeket rendelhet: polisztirol gyöngybeton, S54 beton és más különleges betontípusok. Betonszállítás földnedves és mixer formában egyaránt.
www.beton-terko-mixerbeton.com

Ablak
Egyedi és minőségi nyílászárók a Hofstadter Kft-től. Cégünk fa ablakokat, fa bejárati ajtókat, műanyag ablakokat és műanyag bejárati ajtókat gyárt elsősorban. Várjuk érdeklődését.
hofstadter.hu/ablak-ajto

Tégla
A tégla a háza építőköve. Csak a legjobbat válassza: Porotherm, Leier, Ytong. Amikor téglát (falazóelemet) választ örökre eldönti háza sorsát. Legyen szó akár kerámia epítőanyagról (Porotherm, Leier), vagy gipsz alapú falazóelemről (Ytong) mindíg a minőségi márkák közül válasszon, hogy hosszú évtizedeken át élvezhesse otthonát.
tuzep.hofstadter.hu

Tetőcserép
Bramac, Tondach, Leier, Creaton és Mediterrán cserepek szakáruháza. Tetőcserép központ Pilisvörösváron. Nálunk egy helyen vásárolhatja meg a teljes tetőrendszerét a cseréptől az ereszcsatornán át a hófogóig. Egész évben akciós áron kínáljuk a legnagyobb gyártók cserepeit. Várjuk Pilisvörösvári központunkban, ahol megvásárolhatja az építkezéséhez szükséges tetőcserepeket.
www.cserep.eu

Beton
Mixerbeton eladás Budapest és vonzáskörzetének egész területén. Beton szállítás rendkívül kedvező áron. Rendeljen mixerbetont betonszivattyúval, hogy azonnal bedolgozhassa. Transzportbeton szállítás rövid határidővel. Földnedves és képlékeny betonok minden anyagminőségben. Érdeklődjön telefonon az azonnali szállításról. Különleges betonok gyártása és kiszállítása. Ha nem találja a kívánt betontípust az oldalunkon, keressen meg bennünket telefonon
www.mixerbeton.eu

 

 

 
   
Magyar English Kezdölap