FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
ACDC
www.acdc-blackice-tour.com
 
 

Téglák és falazóanyagok

Porotherm, Ytong, Leier téglák a Hofstadter tüzépenl

Az építkezés talán legfontosabb kelléke a tégla. Rengeteg típusú falazóanyag közül választhat a Magyar piaci viszonyok között, de nálunk a Hofstadter tüzépen, csak a legjobb minőségű termékeket fogja megtalálni a legnevesebb gyártóktól.

A hagyományos kerámia falazóanyagok tekintetében a Wienerberger Porotherm márkájú falazóanyaga a legnépszerűbb termékünk. Jelenleg hagyományos és nútféderes kivitelekben egyaránt kínálja a gyár a termékeit. A hagyományos Porotherm tégla mellett, kínáljuk a Porotherm Profi és a Porotherm HS falazórendszerket, rendkívüli hőszigeteléssel.

A másik égetett kerámia tégla gyártó a Leier, amely a volt Mátratherm tégláit szállítja. a Porothermhez hasonlóin kíváló minőségben, mégis annál alacsonyabb áron érhető el.

A hagyományos téglák mellett a legnépszerűbb falazóanyag ma Magyaroszágon az Ytong. A gázbeton falazóanyagra jellemző a jó höszigetelés, a nagy méret, amelynek segítségéval a falazás szinte órák alatt elvégezhető. Az Ytong tégla könnyen alakítható méretre és formára egyaránt, ezért egészen különleges formájú falakat is építhetünk belőle.

Központi elérhetőségünk: H-2085 Pilisvörösvár, Budai út 18. (régi Bécsi út)
Telefon.: (36 26) 332 647,
Fax: (36 26) 333 976,
E-mail: info@htuzep.hu

tuzep.hofstadter.hu

 
   
Magyar English Kezdölap