FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
Ablak, ajtó, nyílászáró, bejárati
é s beltéri ajtók forgalmazása
www.boikft.hu
ACDC
www.acdc-blackice-tour.com
 
 

Kodak szkenner

Kodak szkenner és Sharepoint szkenner

A Kodak már több mint 77 éve van jelen az analóg és 17 éve a digitális dokumentum archiválás területén. A Kodak kínálja jelenleg a világon a legátfogóbb üzleti megoldásokat (archiváló szoftverek) és a legszélesebb eszközpalettát (dokumentum szkennerek) az archiválási feladatok megoldásához. Minőségben és megbízhatőságban a mai napig utolérhetetlen. A digitális képek tekintetében mindvégig csúcsmegoldásokat kínál. Legfontosabb terméke a dokumentum archiválás tekintetében a dokumentum szkenner. A Kodak szkennerek az Innováció élvonalában vannak. MIndezeken felül méltán világhírű a magasan képzett szakembergárdára épülő Kodak szervíz.

A Kodak dokumentum szkennereire egyaránt jellemzők az alábbi innovatív megoldások:
Perfect Page technológia minden modellben, 600 dpi optikai felbontás, A szkennelési sebesség 20 és 480 kép/perc között lehet géptípustól függően, Ultrahangos duplabehúzás érzékelés, Automatikus lapadagoló (ADF), melynek befogadási képessége 50 és 1000 lap közötti lehet géptípustól függően, Rendkívül tág határok között mozog a készülékekkel feldolgozható dokumentumok mérete és minősége, Egy és/vagy kétoldalas készülékek, Fekete-fehér, szürkeskálás és színes képek elkészítése egy időben, Szabványos SCSI-2, IEEE-1394 (Firewire) vagy USB 2.0 interfész, Hálózati szkennelési megoldások,

Szkenneljen közvetlenül SharePoint tárhelyre:
A Kodak legújabb innovációját szállítja ügyfelei részére. Szkenneljen közvetlenül SharePoint tárhelyre és ossza meg kollégáival világszerte üzleti dokumentumait azonnal. A rendkívül egyszerűen használható funció a következő szkennerekkel használható: KODAK i1120, i1220, i1320, 1420 és i1440 szkennerekkel.

www.dokumentumarchivalas.hu

 
   
Magyar English Kezdölap