FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
ACDC
www.acdc-blackice-tour.com
 
 

Gipszkarton árak

Rigips gipszkarton árak a Hofstadter tüzépen

A gipszkarton a szárazépítés fontos eleme. Elsősorban a tetőtéri mennyezeti falakat és a földszinti válaszfalakat készíthetjük el belőle, de a gipszkarton kíválóan alkalmas ugynevezett szárazvakolatnak is ahol a hagyományos malteres vakolat helyett alkalmazzák.

Két nagy gyártót találunk a piacon, a Rigips és a Knauf termékeit. Tüzépünkön a Rigips termékeit forgalmazzuk. A gipszkarton lapok mellett minden olyan kiagészítőt megtalálhat, ami a teljes rendszer elkészítéséhez szükséges: szerkezeti elemek, csavarok, bandázs szalagok, távtartók.

A gipszkarton lapok is többféle kialakításban kaphatók attól függően hogy milyen területen kívánjuk felhasználni. Van vékonyabb (9,5 mm) és vastagabb (12,5 mm) vastagságű, illetve külön gyártanak vizes helységekbe impregnált kivitelűt és megarősített tűzállóságút egyaránt.

A gipszkarton csavarok is több méretben és típusban kaphatók, attól függően, hogy fához vagy fémhez kívánjuk rögzíteni a lapokat, valamint több hosszban is rendelhetők. Várjuk tüzépünkön, ahol szakembereink a helyszínen megmutatják a gipszkarton lapokat és a kiegészítőket..

Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet.

Központi elérhetőségünk: H-2085 Pilisvörösvár, Budai út 18. (régi Bécsi út)
Telefon.: (36 26) 332 647,
Fax: (36 26) 333 976,
E-mail: info@htuzep.hu

www.gipszkartonok.hu

 
   
Magyar English Kezdölap