FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Ytong falazóelem
tuzep.hofstadter.hu
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
ACDC
www.acdc-blackice-tour.com
 
 

Ganzair Kft.

Kompresszorok (csavarkompresszor) és áramfejlesztő.

A Ganzair Kft. a Ganz-gyárak hagyományainak egyik folytatójaként sűrített levegő és gázok előállítására, kezelésére szolgáló gépekre és berendezésekre (kompresszor) szakosodott.

Termékeink: ipari infrastruktúrához kapcsolódó kompresszorok (gázkompresszor, csavarkompresszor) és utókezelő berendezéseik, szárítók, szűrők és légtartályok, járművek fékkompresszorai, kompresszorok távfelügyeletét ellátó vezérlőrendszerek, energia-visszanyerő rendszerek.

Komplett rendszerek tervezését és telepítését is vállaljuk. Kisüzemi és egyéni felhasználásra szánt olcsóbb kompresszorok széles választékával is várjuk ügyfeleinket. Ma az iparban leggyakrabban alkalmazott kompresszortípus a csavarkompresszor. A sűrítő egység lelke két egymásnak szembe forgó speciális "csavar" (rotor). A sűrítés során keletkező hőt a sűrítőblokkba fecskendezett olaj szállítja el. A kompresszor meghajtása rendszerint ékszíjon keresztül történik. A csavarkompresszor hűtése történhet levegővel vagy hűtővízzel. Korszerű kompresszorok inverteres hajtással is rendelhetőek. Előnyei: kiforrott technika, hosszú szervizciklus.

Az általunk forgalmazott gépek helyszíni telepítését, karbantartását és szervizelését is vállaljuk.

A Ganzair Kft. kínálatában szerepel villamos energia előállítására alkalmas dízel és gázmotoros áramfejlesztő berendezés, aggregátor is. Az áramfejlesztő aggregátor mindenhol fontos lehet, ahol a villamos hálózat kiesése komoly károkat okozhat, de hasznos lehet olyan helyeken, ahol a villamos energia hálózat nem elérhető. Szabadtéri rendezvények, építkezések és sok más hasonló helyen lehet hasznos az áramfejlesztő aggregátor.

www.ganzair-kompresszor.hu

 
   
Magyar English Kezdölap