FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
ACDC
www.acdc-blackice-tour.com
 
 

Fiat Autoteam Kft.

Fiat Autoteam Kft.

A KB Autoteam Kft. kiskunhalasi és bajai telephelyein szolgáltatások széles palettájával várjuk ügyfeleinket.

Elsődleges tevékenységünk a Fiat személyautók és haszonjárművek értékesítése, autó hitel és biztosítási ügyintézéssel kiegészítve. Szervizünkben egyrészt ellátjuk Fiat típusú személyautók és haszonjárművek hivatalos márkaszerviz szolgáltatásait, valamint bármely típusú autó egyéb szerviz szolgáltatásait is.

Autó alkatrész és autó tartozék forgalmazással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Gyári Fiat alkatrészek, és bármely más típusú autó alkatrész egyaránt megtalálhat kínálatunkban. Szervizünkben műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsgáztatás, valamint zöldkártya ügyintézés szolgáltatás is megtalálható. Kiskunhalason nagy hangsúlyt fektetünk a karosszéria javítás és karosszéria fényezés szolgáltatásunkra.

Műhelyünkben az autó kárfelvétel, kárfelmérés mellett biztosítási ügyintézést is kínálunk a bajba jutott autótulajdonosoknak. Autó szervizünkben futómű beállítás, gumiszerviz, autók klíma berendezéseinek javítása, tisztítása és fertőtlenítése is a szolgáltatásaink között szerepel. A Fiat KB Autoteam Kft. telephelyein mindent megtalál egy helyen, ami a gondtalan autózáshoz kell.

www.kbautoteam.hu

 
   
Magyar English Kezdölap