FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Ytong falazóelem
tuzep.hofstadter.hu
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
ACDC
www.acdc-blackice-tour.com
 
 

Nyílászáró

Ablak és ajtó a Hofstadter Kft-től

A Hofstadter Kft professzionális minőségű ablakokat és ajtókat gyárt és forgalmaz. A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik. A fa és műanyag nyílászárók gyártására 1990-ben alapított Hofstädter Kft. családi vállalkozás. A gyártott termékek kiemelkedően jó minőségét a megfelelő szakismeret, géppark és gyártási tapasztalat biztosítja.

A Hofstadter Kft szolgáltatásai:

  • a gyártást megelőző díjtalan helyszíni nyílászáró méretfelvétel
  • ingyenes nyílászáró szaktanácsadás
  • beépítési megrendelés alapján a nyílászárók helyszínre szállítása és beépítése

A Hofstadter Kft főbb termékei:

  • Műanyag ablak: a műanyag nyílászárók felépítésének köszönhetően jó a hang- és hőszigetelő képessége és nagyfokú formatartósság jellemzi. Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő.
  • Fa ablak: Alapanyaga vetemedésmentes három, ill. négy rétegben ragasztott fa, toldásmentes vagy toldott kivitelben. UV álló 4 rétegű felületkezeléssel látjuk el, Rendszeres karbantartás esetén a fa nyílászáróink minőségüket hosszú ideig megőrzi.
  • Műanyag bejárati ajtó: A műanyag bejárati ajtóinknak jó a hang- és hőszigetelő képessége és nagyfokú formatartósság jellemzi. Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő.
  • Fa bejárati ajtó: A fa ajtóink rendszeres karbantartás esetén minőségét korlátlan ideig megőrzi, szilárdsága bármilyen formában és méretben kiváló és természetes, megújuló alapanyag

Mindezeken felül gyártunk és forgalmazunk erkélyajtókat fából és műanyagból, fa-alu nyílászárókat és egyéb árnyékolástechnikai kiegészítőket.

www.hofstadter.hu/ablak-ajto

 
   
Magyar English Kezdölap