FŐMENÜ
NETMAX FŐOLDAL
CIKKEK FŐOLDAL
CIKKAJÁNLÁS
 
 
 
 
KIEMELT
PARTNEREINK
Az Első Magyar
Breakdance Lexikon
www.breakstylers.hu
Ablak, ajtó, nyílászáró, bejárati
é s beltéri ajtók forgalmazása
www.boikft.hu
 
 

ACDC

ACDC Hungary

Az ACDC Hungary a magyarországi ACDC rajongók webolda. Az oldalt a zenekar 2008-2009-es koncerturnéja ihlette a Black Ice Tour. Ez a koncertturné 18 hónapos és gyakorlatilag bejárja az egész világot. Azonban nem csak a Black Ice Tour Budapesti koncertje az egyetlen téma, de egyúttal emléket állít az 1991-es budapesti Monsters of Rock fesztiválnak amelynek magyarországi állomása a Népstadionban volt. A koncertekről képeket és videókat egyaránt találsz.

Az ACDC Extra menüje valódi csemege. Elolvashatod az ACDC teljes történetét 12 epizódban végre magyarul is egészen az 1974-as kezdetektől napjainkig. Az oldalon megtalálod a teljes ACDC diszkográfiát, a lemezeken található összes szám eredeti angol nyelvű szövegét, olvashatsz a zenekar tagjairól és megismerkedhetsz hangszereikel.

Ha mindezen átrágtad magad az Extrák menüben találsz letölthető ACDC háttérképeket, ACDC dalszövegeket, ACDC kottákat megnézheted az ACDC újságok borítóit. találsz ACDC póló és ACDC poszter értékesítő weboldalakt amennyiben ezekre vágysz. Az elvetemült motorosok megtalálják itt az egyetlen gyári ACDC bukósisakot. Gondoltunk a számítógép használóira, megtalálhatsz itt windows ACDC ikonokat és ACDC kurzorokat.

És ez még nem minden! Megtalálhatók itt ACDC könyvek és gitárosoknak gitártab-ek. Külön érdekességként hallgathatod az ACDC rádiót. Tudtad, hogy vannak magyar ACDC zenekarok? Ha nem megtalálod a magyar ACDC tribute bandákat az oldalon. Az oldal folyamatosan bővül, igy bármikor újabb és újabb menüpontokat találhatsz, ha szereted az ACDC-t itt a helyed!

www.acdc-blackice-tour.com

 
   
Magyar English Kezdölap